Werkwijze

Nadat we een datum hebben geprikt voor de shoot overleggen we per mail de details van de shoot.
We kiezen samen een geschikte locatie, buiten of in mijn mobiele studio die ik bij mij thuis of bij jou kan opzetten.
Ik kies graag voor iets anders dan het 'standaard plaatje', heb je bijzondere wensen dan denk ik graag met je mee! 
Storybook heeft een netwerkt van specialisten op het gebied van bodypaint, visagie en stylisten om jouw shoot net dat beetje meer te geven indien gewenst. Ik bespreek graag de mogelijkheden om jouw foto-vraag op passende wijze in te vullen. 

De shoot zelf begint vaak met een kop koffie en een gesprek over vanalles en nog wat.
Zo sta je ontspannen voor de camera en komen we tot de mooiste resultaten.
Daarom heeft een shoot bij mij geen vaste duur maar een richt-tijd. Hou in je agenda, zeker bij baby shoots, daarom rekening met een mogelijke uitloop.  

Tijdens de fotoshoot worden diverse foto's gemaakt. Ik maak een eerste selectie en stuur je deze digitaal, onbewerkt en in een klein .jpg formaat. Jij kiest welke foto's jij wilt hebben, conform de afspraken die we hebben gemaakt over het aantal en de afwerking in de offerte. Na bewerking ontvang je jouw keuze digitaal in groot .jpg formaat. Deze bestanden zijn kun je vrij gebruiken (voor bijvoorbeeld afdrukken, vergroten voor een canvas, voor je digitale foto album of om te delen met anderen). Alle afspraken over de manier waarop ik werk en bestanden aanlever kun je lezen in de onderstaande algemene voorwaarden van Storybook Fotografie. 

Lees hier de algemene voorwaarden.

Lees hier ons privacy statement.

Ervaringen

Het zijn geweldige foto's geworden, iedereen zegt 'ja, zo ben je in het echt ook'


Diane

Eindelijk een fotograaf waar we met ons kind met handicap gewoon terecht konden, die begreep wat voor ons wel en niet werkte.


Erik

We hebben inmiddels al 4 shoots met Mike gedaan, van zwangerschap tot eerste jaar, Mike heeft het prachtig vastgelegd.


Bianca

Onze mooiste dag is vastgelegd in een prachtige shoot. We houden van bijzondere foto's en hebben vooraf al de grootste lol gehad in het bedenken van poses. Mike dacht super met ons mee.


Esther

Voor onze fotoshoots maken we altijd gebruik van Storybook. Mike heeft ervaring met bijzondere kids en ongelooflijk veel geduld en begrip.


Bijzonder in Arnhem

Onze trouwfoto's zijn geweldig geworden. Echt een blijvende herinnering!


Kay