Werkwijze

Nadat we een datum hebben geprikt voor de shoot overleggen we per mail de details van de shoot.
We kiezen samen een geschikte locatie, en ik maak vaak gebruik van een ideeënbord op Pinterest zodat we elkaar kunnen inspireren.
Ik kies graag voor iets anders dan het 'standaard plaatje' en denk graag met je mee!

De shoot zelf begint vaak met een kop koffie en een gesprek over vanalles en nog wat.
Zo sta je ontspannen voor de camera en komen we tot de mooiste resultaten.
Daarom heeft een shoot bij mij geen vaste duur maar een richt-tijd. Hou in je agenda, zeker bij baby shoots, daarom rekening met een mogelijke uitloop.  

Tijdens de fotoshoot worden diverse foto's gemaakt. Ik maak een eerste selectie en stuur je deze digitaal, onbewerkt en in een klein formaat. Jij kiest welke foto's jij wilt hebben. Na bewerking ontvang je jouw keuze digitaal in groot formaat. Deze bestanden zijn van jou en kan je vrij gebruiken (voor bijvoorbeeld afdrukken, vergroten voor een canvas, voor je digitale foto album of om te delen met anderen).

Bij zakelijk gebruik worden, afhankelijk van het type en doel van de foto's, nadere afspraken gemaakt, bijvoorbeeld over naamsvermelding.

Wil je iets bijzonders? Storybook heeft specialisten op het gebied van bodypaint, visagie en stylisten om jouw shoot net dat beetje meer te geven indien gewenst. Ik bespreek graag de mogelijkheden om jouw foto-vraag op passende wijze in te vullen.

Lees hier de algemene voorwaarden.

Lees hier ons privacy statement.

Ervaringen

Het zijn geweldige foto's geworden, iedereen zegt 'ja, zo ben je in het echt ook'


Diane

Eindelijk een fotograaf waar we met ons kind met handicap gewoon terecht konden, die begreep wat voor ons wel en niet werkte.


Erik

We hebben inmiddels al 4 shoots met Mike gedaan, van zwangerschap tot eerste jaar, Mike heeft het prachtig vastgelegd.


Bianca

Onze mooiste dag is vastgelegd in een prachtige shoot. We houden van bijzondere foto's en hebben vooraf al de grootste lol gehad in het bedenken van poses. Mike dacht super met ons mee.


Esther

Voor onze fotoshoots maken we altijd gebruik van Storybook. Mike heeft ervaring met bijzondere kids en ongelooflijk veel geduld en begrip.


Bijzonder in Arnhem

Onze trouwfoto's zijn geweldig geworden. Echt een blijvende herinnering!


Kay